Hvem vi er

Skalldyrfestivalen arrangeres av Imandal AS og det er vi som står bak nettsiden.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Alle opplysninger lagres i inntil 12 mnd for å sikre en god og effektiv behandling av henvendelser og spørsmål som kommer til oss via nettsiden.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Eksempler på nettsider vi bygger inn innhold fra er Facebook. Du kan lese Facebooks personvernerklæring her: https://www.facebook.com/policy.php

Analyse

Vi bruker Google Analytic til innsamling av besøkenes bruksmønster på nettstedet. Du kan lese Googles personvernerklæring her: https://policies.google.com/privacy?hl=no

Hvem vi deler dine opplysninger med

Ingen! 😀

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

De eneste opplysningene vi lagrer er de som er sendt inn via kontaktskjema. Disse slettes normalt med 12 mnd intervall.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Dersom du mistenker at vi har opplysninger som kan brukes til å identifisere deg, dette omfatter all data du har gitt oss. Kan du be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.