Koronasertifikat

Hvorfor koronasertifikat eller hurtigtesting?

Det er todelt – ved å benytte oss av testing eller koronasertifikat kan vi øke antallet publikum som kan delta på konsertene. Samtidig gir det en ekstra trygghet for de som skal på konsert.

Jeg må testes for å få grønt koronasertifikat, hva gjør jeg?

Vi setter opp testsenter fra kl 12 ved parkeringsplassen til Buen kulturhus. Testingen er gratis. Negativt prøvesvar er kun gyldig i 24 timer. Det betyr at dersom du skal delta på arrangement mer enn en dag, må ny test gjennomføres.

Prøvesvar vil være tilgjengelig innen 15 minutter fra testen er tatt.

Hvordan få grønt koronasertifikat?

Dersom du har testet negativt de siste 24 timene, eller det er gått tre uker siden du fikk første vaksine har du grønt koronapass.

Barn og unge (inkludert babyer) må også testes eller fremvise gyldig koronasertifikat på arrangementene som krever dette.

Ditt koronasertifikat finner du på www.helsenorge.no/koronasertifikat/.

HOLD DEG HJEMME OM: du har symptomer eller føler deg syk, har vært i kontakt med smittede eller selv mistenker smitte. Personer som er syke, i karantene eller isolasjon, skal ikke komme på arrangementet.

Billetter til Skalldyrfestivalen kan kjøpes på tikkio.com og byttes i armbånd hos Tonica Musikk (Se kart >> ) eller ved inngang/billettsalg som merket på kartet under.

Se også oversikt over trafikkavvikling, omkjøringer og parkeringsmuligheter ved å scrolle forbi oversiktskartet under.

Trafikk og parkering

I forbindelse med Skalldyrfestivalen 2019 stenges Bryggegata i Mandal de dagene festivalen pågår.

Gata stenges i første omgang (noen dager før festivalstart) fra Fiskelaget/politihuset til rundkjøringen i Torjusheigata. (Årsak er at Tivoli flyttes fra Hoteltomta til Bryggegata, parkeringsplass og plen ved Andorsengården)

Stengingen utvides ved festivalstart til også å gjelde fra rundkjøringen ved bybroa til og med rundkjøringen i Torjusheigata.

Nederste del av Torjusheigata, samt halve veibanen fra Narvesen i området ved vestre enden av Gågata stenges i samme tidsrom.

Det vil bli åpent for kjøring og parkering i Johnstonsgate og Store Elvegate etter gjeldende regler.

Det vil settes opp sperring ved Mandalsstua i Store Elvegate or å hindre kjøring til Torjusheigata.